Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2009-12-21
 
Menü
 
CSINÁLD HÁZILAG
 
MIBEN
 
KORHATÁR NÉLKÜL

Házifortélyok korhatár nélkül áprilisi hírlevél

Az ember az egyetlen élőlény a földön, aki bármilyen egészségére ártalmas dolgot képes megenni. Természetes táplálékát édesíti, savanyítja, sűríti, színezi, műanyagokba zárja. Majd mindezt elnevezi, és azt mondja: élelmiszeripar.
A zsír a mi végzetünk

Ázsiában az élelmiszerek átlagos zsírtartalma 20-25 százalék, nálunk majdnem a duplája. Az európai embernek egyszerűen minden jobban ízlik, ami zsírt tartalmaz: tejszín, csoki, avokadó, stb.
És hogy miért gyengülünk el újra meg újra? Azért, mert alig van az életnek még egy olyan területe, amely annyira kötődik az emlékekhez és az érzésekhez – mint az evés.
Összegyűjtöttem néhány méregtelenítő, fogyókúrás, egészséges, változatos – ennek ellenére ízletes és igazán élvezhető – receptet, melyek hozzásegítenek a valóban egészséges táplálkozáshoz. Javaslatok reggelire, ebédre vacsorára, inyenceknek, vegetáriánusoknak – ki-ki a maga arculatára, pénztárcájához mérten válogathat, de vigyázat! – fennáll a hozzászokás veszélye és ezáltal az egészséges életvitel kialakítása!
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK
Reggeli
Tojáskedvelőknek
Sonkás tükörtojás
Mossunk meg, és vágjunk csíkokra 1-1 piros és sárga paprikát, és 75 g főtt sonkát, majd pároljuk meg 1 tk. repceolajban, egy serpenyőben. Süssünk 2 tükörtojást, sózzuk, borsozzuk meg, és a sonkás paprikával forrón tálaljuk. 354 kcal, 34 g fehérje, 21 g zsír, 6 g szénhidrát
Gombás-zöldfűszeres rántotta
Verjünk fel habosra 1 ek tejet és 2 tojást, majd szórjuk meg sóval, borssal és 2 ek. zöldfűszerrel. Tisztítsunk meg 100 g gombát, és vágjuk apróra. Pároljuk meg 1 ek. repceolajon, öntsük rá a felvert tojásokat és pirítsuk aranysárgára.315 kcal, 19 g fehérje, 25 g zsír, 3 g szénhidrát
Tojáscarpaccio
Tisztítsunk meg, és vágjunk csíkokra 150 g kígyóuborkát és 150 g sárgadinnyét, a darabokat pedig terítsük szét egy tányéron. Pucoljunk meg 2 főtt tojást, és karikázzuk rá a zöldségekre. Sózzuk, borsozzuk meg. Fogyasztás előtt locsoljuk meg 2 ek. citromlével. 277 kcal, 18 g fehérje, 14 g zsír, 22 g szénhidrát
Kenyérkedvelőknek
Sonkás-mozzarellás szendvics
Kenjünk meg 1 szelet teljes kiőrlésű kenyeret 1 tk. vajjal, tegyünk rá 1 szelet pármai sonkát, 50 g mozzarellát, 100 g paradicsomot, és egy kevés apróra vágott snidlinget.
373 kcal, 20 g fehérje, 20 g zsír, 25 g szénhidrát
Zöldséges-túrós szendvics
Keverjünk krémesre 150 g (20%-os) túrót és 2-3 ek. tejet, és sózzuk meg, borsozzuk meg. Tisztítsunk meg és reszeljünk le 125 g uborkát és 1/2 csomag hónapos retket, keverjük össze a túróval, és szórjuk meg egy csipetnyi zsázsával. A krémet kenjük egy szelet teljes kiőrlésű kenyérre.
310 kcal, 26 g fehérje, 8 g zsír, 34 g szénhidrát
Pulykamelles-kivis szendvics
Kenjünk meg 1 szelet teljes kiőrlésű kenyeret 1 tk. vajjal, tegyünk rá egy salátalevelet, egy szelet pulykamellet, és 1 szeletekre vágott kivit. 330 kcal, 26 g fehérje, 8 g zsír, 34 g szénhidrát
Ebédre: A következő fogások tökéletesek napközben: könnyen emészthetőek, nem hizlalnak, és energiadúsak.
Könnyű falatok
Pikáns babsaláta
Vágjunk össze 150 g megtisztított paradicsomot, és adjunk hozzá 1 adag fehér babot. Karikázzunk fel egy szál újhagymát, és keverjük a zöldségekhez, majd szórjunk rá 1 tk. kapribogyót. Egy pohárban keverjünk össze 2-3 ek. citromlevet, 11/2 ek. olívaolajat, sót, borsot és egy mandarin levét, és öntsük a salátára. Végül az egészet szórjuk meg fél csomag apróra vágott petrezselyemmel. 425 kcal, 21 g fehérje, 20 g zsír, 35 g szénhidrát
Currys tojássaláta
Pucoljunk meg, és vágjunk apróra 2 főtt tojást, 250 g kígyóuborkát, 1 narancsot és 250 g zellert. Keverjük össze a hozzávalókat. Készítsünk dresszinget: 1 pohár natúrjoghurtba keverjünk curryt, sót és borsot, és öntsük vele nyakon a salátamixet. 400 kcal, 26 g fehérje, 19 g zsír, 26 g szénhidrát
Tonhalas zöldségek
Pároljunk meg, és villával törjünk össze 150 g natúr tonhalat. Tisztítsunk meg 1 hagymát, és kockázzuk fel. Keverjünk össze 2 tk. mustárt, 2 tk. citromlevet, 1 ek. natúrjoghurtot, sózzuk, borsozzuk meg, és adjuk hozzá a tonhaldarabokat. 2 sárgarépát, ˝ tv paprikát és Ľ kígyóuborkát ehetünk hozzá. 450 kcal, 34 g fehérje, 25 g zsír, 16 g szénhidrát
Ínyenceknek
Spenótos miniroládok
Mossunk meg, sózzunk be és borsozzunk meg 2 vékony disznóhússzeletet. Kenjük meg 30 g Gorgonzola sajttal, és tekerjük fel. 1 tk. olívaolajban kb. 10 perc alatt süssük pirosra. 1/2 csomó újhagymát és 1 gerezd fokhagymát aprítsunk fel, és 1 tk. olívaolajon pároljuk meg. Amikor a hagyma üvegessé vált, tegyünk rá 200 g spenótot, és pároljuk további 3 percig. Sóval, borssal, citromlével ízesítsük. Ha elkészült, helyezzük mellé a ropogósra sült roládokat, és szórjuk meg fenyőmaggal a tetejét. 416 kcal, 48 g fehérje, 23 g zsír, 4 g szénhidrát
Kacsamell édesköménnyel
1 tk. repceolajban 10 perc alatt süssünk meg 1/2 (kb. 150 g) kacsamellet (bőr nélkül), sózzuk, borsozzuk meg. Tisztítsunk meg, és vágjunk össze 1 nagyobb édesköményt és 1 narancsot. Fél narancs levében pároljuk 8-10 percig az édesköményt. Sózzuk, borsozzuk meg, majd adjuk hozzá a narancsdarabokat és 1 tk. vajat. A gyümölcsös szószt a kacsmellhez köretként tálaljuk! 500 kcal, 29 g fehérje, 30 g zsír, 22 g szénhidrát
Paradicsomsaláta kecskesajttal
Grillezzünk meg 100 g kecskesajtot, majd tisztítsunk meg, és vágjunk félbe 100 g koktélparadicsomot. Készítsünk öntetet: keverjünk össze 2 tk. málnaecetet, 2 tk. olívaolajat, ízlés szerint sót és borsot, végül tegyük bele a paradicsomdarabokat, és a grillezett sajttal együtt fogyasszuk. 420 kcal, 22 g fehérje, 30 g zsír, 4 g szénhidrát

Vacsora
Az alábbi receptek energiával töltenek fel, és mégsem hízlalnak.
Húsételek
Bárányfilé babbal
1 tk. olívaolajban 5-7 perc alatt süssünk meg 150 g bárányfilét, 1 tört fokhagymát. Szórjunk a tetejére 1 szál rozmaringot, sóval, borssal ízesítsük. Tisztítsunk meg, és 8 perc alatt főzzünk puhára 250 g zöldbabot. Keverjünk hozzá 100 g konzerv kukoricát és 1 tk, vajat. Sózzuk meg, és a bárányfilével melegen tálaljuk. 445 kcal, 39 g fehérje, 18 g zsír, 28 g szénhidrát
Csirkemell grillezett zöldségekkel
Daraboljunk fel 150 g csirkemellfilét, 100 g hagyma, és egy fél erős paprikát. A hús mindkét oldalát 1 tk. forró repceolajban süssük ki, majd adjuk hozzá a zöldségeket, és pároljuk néhány percig az egészet. Öntsünk rá 1 ek, szójaszószt és 2 ek, zöldséglét, majd keverjünk hozzá 150 g konzerv zöldborsót. További 3 percig pirítsuk a zöldségeket, végül sózzuk, borsozzuk meg az egészet. Tálalás előtt szórjuk meg korianderrel a tetejét.
435 kcal, 51 g fehérje, 15 g zsír, 32 g szénhidrát
Őz brokkolival
1 tk repceolajban süssünk ki 200 g őzhúst, sózzuk, borsozzuk. Mossunk meg, és aprítsunk fel 250 g brokkolit, 1 répát, 1 kisebb hagymát, és 4 ek. zöldséglében pároljuk 5-7 percig. Amikor elkészült, adjunk hozzá 1 tk. olvasztott vajat, és ízlés szerint fűszerezzük. 440 kcal, 52 g fehérje, 18 g zsír, 33 g szénhidrát
Vegetáriánusoknak
Csípős zöldségek parmezánnal
Tisztítsunk meg, és daraboljunk fel 150 g sárgarépát, 1 kis sárga és piros paprikát, 125 g cukkínit, 100 g póréhagymát, fél erős paprikát és egy gerezd fokhagymát. 1 ek. olívaolajon 3-5 percig pirítsuk a zöldségeket, majd sóval, borssal ízesítsük. Szórjuk meg 30 g parmezánnal, és melegen tálaljuk. 400 kcal, 18 g fehérje, 20 g zsír, 29 g szénhidrát
Tofus sütőtökleves
Mossunk meg, és vágjunk apró darabokra 400 g sütőtököt és egy kisebb (2 cm) gyömbért. Dinszteljük meg 1 tk. repceolajban a zöldséget, majd öntsünk hozzá fél csésze zöldséglevet, és 200 ml narancslevet. Sóval, borssal ízesítsük. Kockázzunk fel 100 g tofut és 100 g újhagymát, és szórjuk az elkészült leves tetejére 445 kcal, 16 g fehérje, 17 g zsír, 48 g szénhidrát
Lencse almával
Mossunk meg és kis időre áztassunk hideg vízbe 60 g lencsét. Közben tisztítsunk meg, és daraboljunk össze 2 hagymát, és pároljuk meg 1 ek. repceolajon. Adjuk hozzá a lencsét, majd öntsük fel fél csésze zöldséglével, és pároljuk tovább 8-10 percig. Adjunk hozzá egy kockára vágott almát, és főzzük tovább 2-3 percig. Keverjük össze 2 ek. tejfölt, 2 tk. mustárt, sóval, borssal ízesítsük, és amikor a lencse megpuhult, keverjük óvatosan bele. Vágjunk össze fél csomag snidlinget, és tálaláskor szórjuk a lencse tetejére. 495 kcal, 18 g fehérje, 21 g zsír, 54 g szénhidrát

A méregtelenítés és a fogyókúra nem egyenlő az éhezéssel, néhány egyszerű ötlettel, némi fantáziával élvezetessé tehetjük „sanyargató” étrendünket.
Zöldségcurry
Enyhén sós vízben puhára főzünk 200 g karfiolt, 50 g zöldbabot, 30 g vörös lencsét. Közben apróra vágunk 1 db paprikát és 1 gerezd fokhagymát, és a többi zöldséggel együtt 1 teáskanál olajban megsütjük. 1 kávéskanál chilivel és curryvel ízesítjük, majd 150 ml zöldséglével felöntjük, 2 evőkanál tejföllel és szójaszósszal, kaporral meghintve tálaljuk.
Gyümölcsös fánk
1 tojássárgáját, 2 evőkanál lisztet, 4 evőkanál sovány tejet összekeverünk 1 teáskanál mézzel. Utána 1 tojásfehérjét kemény habbá verünk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Teflonban, kevés olívaolajon fánkot sütünk, amit kivivel, 100 g eperrel, ¼ mangóval – ízlés szerint tálalunk. Szemcsés, friss, sovány sajttal is megtölthetjük.
Grilltányér
30 g rizst enyhén sós vízben megfőzünk. Közben 80 g sertésfilét csíkokra vágunk, megsózzuk, borsozzuk és ½ teáskanál olajban kisütjük. 150 g cukkinit és 50 g hagymát felaprítunk, és a húshoz adjuk. Amikor minden megpirult, 100 ml zöldséglevessel felöntjük és néhány percig pároljuk. Szójaszósszal, citromlével, sóval, borssal ízesítjük. A rizshez 2 evőkanál kaprot adunk, és a húst zöldségmixszel tálaljuk.
Papajasaláta
1 papaját és 1 körtét mossunk meg, hámozzuk meg és vágjuk apró szeletekre. Helyezzük egy tányérra ízlésesen, és csepegtessük meg citrommal. Készítsünk dresszinget 4 evőkanál joghurtból, 1 teáskanál reszelt citromhéjból, 1 teáskanál citromléből és 1 teáskanál mézből. Minden hozzávalót keverjünk össze, majd öntsük a gyümölcsökre.
Sajtlabdák
100 g sovány sajtot törjünk össze villával, keverjünk hozzá 1 teáskanál citromlevet és 3 evőkanál snidlinget. Sózzuk meg, és adjunk hozzá egy kevés chilit. A masszából formáljunk apró labdákat, és tálaljuk apró salátaleveleken. Dresszing: 2 evőkanál narancslevet keverjünk össze 2 evőkanál almaecettel, 1 mokkáskanál mustárral, ½ teáskanál olívaolajjal. Sóval, borssal ízesítsük, és korpás kenyérrel tálaljuk.
Eper csőben sütve
250 g friss epret őzgerincformába teszünk, közben 1 tojássárgáját összekeverünk 4 evőkanál sovány túróval, 1 teáskanál mézzel, 1 teáskanál citromlével és 1 mokkáskanál reszelt citromhéjjal. A krémes állagú túrót az eperszemekre tesszük, és előmelegített sütőben, közepes lángon 10 percig sütjük. Amikor elkészült, kiborítjuk a formából, felszeleteljük, és a tetejét pirított tökmaggal megszórjuk. Az eper természetesen más gyümölcsökkel, így almával, szilvával is helyettesíthető.
Baromfi-egytálétel
400 ml zöldséglevesbe 50 g hagymát és 100 g csirkemell filét teszünk, megsózzuk, borsozzuk és puhára főzzük. Megmosunk és félbevágunk 100 g koktélparadicsomot, hozzáadjuk a főtt csirkemellekhez, és bazsalikomecettel, citromlével, petrezselyemmel ízesítjük. 1 szelet korpás kenyeret fogyasztunk hozzá.
Lazacszeletek
150 g lazacszeletet megmosunk, besózunk, megborsozunk és 1 teáskanál olajon megsütünk. Felkarikázunk 50 g hagymát, és a halhoz adjuk. Felöntjük az egészet 50 ml zöldséglével, végül 1 teáskanál citromlével ízesítjük.
- Köretként brusettát készítünk: összevágunk egy paradicsomot, megszórjuk petrezselyemmel és fokhagymával, megsózzuk, borsozzuk, majd egy pirítósra kanalazzuk, és a hallal együtt fogyasztjuk.
Kuszkusz mazsolával
30 g kuszkuszt 75 ml forró zöldséglevesben megfőzünk. 100 g marhafilét csíkokra vágunk, majd 1 teáskanál olívaolajban megsütünk. Hozzáadunk 1 evőkanál zöldséglevet, 1 marék mazsolát, és néhány percig pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és a kuszkusszal szervírozzuk. (2 evőkanál vágott mentát és petrezselymet szórunk a tetejére).
Gombarizottó
40 g barna rizst zöldséglevesben megfőzünk. Egy másik edényben 100 g cukorborsót megtisztítunk, hozzáadunk 150 g gombát és 1 gerezd fokhagymát, majd 1 teáskanál olívaolajon megpirítjuk az egészet. A rizst összekeverjük 2 evőkanál tejföllel, 1 evőkanál narancslével és 2 evőkanál petrezselyemmel, majd feltétként rátesszük a pirított zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük.
Gombarolócskák
250 g gombát apróra vágunk. 1 fokhagyma gerezdet és ¼ pepperonit 1 teáskanál olívaolajban megsütünk, és hozzáadjuk a gombát. Szójaszósszal, bazsalikomecettel, citromlével, sóval, borssal és friss metélőhagymával fűszerezzük. A gombás ragut salátalevélbe göngyölítjük. 2 teáskanál sovány tejföllel megvadítjuk, és 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.
Csokis alma
10 g enyhén keserű csokoládét gőz fölött felolvasztunk. 1 almát gerezdekre vágunk, egyenként a csokiba mártogatjuk, majd sütőpapíron száradni hagyjuk.
Joghurtos-csirkehúsos uborkasaláta

Hozzávalók:
35 dkg csirkemell-filé, 1 evőkanál olaj, 2 fürtös uborka vagy 1 közepes kígyóuborka, 1 pritaminpaprika, 1 evőkanál fehérborecet vagy almaecet, só, őrölt feketebors, 1 pohár natúr joghurt, fél fej Eisberg (jég) saláta
A csirkehúst kis kockákra vágjuk, olajon megpirítjuk, majd hagyjuk kihűlni. Az uborkákat meghámozzuk, kockákra vágjuk. A paprikát vékonyra szeleteljük. A salátát metéltre vágjuk. Egy tálban összekeverjük az uborkát, a salátát, a paprikát és a csirkehúst. Sóval, borssal fűszerezzük. Az ecetet keverjük a joghurthoz, és öntsük le vele a salátát.
Tonhalas rizses vacsora

Hozzávalók 4 személyre, 3 tojás , 1 tonhalkonzerv, 1 nagy csokor snidling, 15 dkg gyorsrizs, 1 csirkeleveskocka

A tojásokat 15 percig főzzük, majd lehűtjük, meghámozzuk, és kockákra vágjuk. Közben a halat leszűrjük, a levét félretesszük. A snidlinget apróra vágjuk. A rizst a tasakon olvasható ideig főzzük. A főzővíz mennyiségét a tonhal leve és a szükséges vízmennyiségben feloldott leveskocka együtt adja ki. Ha kész, leszűrjük. A tojást és a snidlinget a rizzsel összekeverjük, alaposan felmelegítjük, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tonhaldarabokat a rizs tetejére rakjuk, és fedő alatt pár perc alatt az egészet átmelegítjük. Salátát adhatunk hozzá. (1 adag 326 kcal.)
Müzligolyók

Hozzávalók: gabonapehelykeverék (zab, rozs, búza, árpa), méz, víz, meggybefőtt
kakaópor (lehet cukrozott és natúr is)

A gabonapehely keveréket daráljuk le kávédarálón, kb. zabkorpa finomságúra. Rakjunk bele ízlés szerint mézet és annyi vizet, hogy nehezen kenhető állagú masszát kapjunk. Hagyjuk állni 15 percig. Ha megszívta magát a gabona, kiskanálnyi mennyiségű golyókat formázzunk. A golyót töltsük meg meggyel és hempergessük bele a kakaóba.
Hírességek „reform” konyhájából – könnyű nekik
Jennifer Aniston állítja, hogy Hollywood egyik legdivatosabb diétájának, a Zónának köszönheti, hogy sikerült megszabadulnia felesleges 15 kilójától. A Zóna diéta lényege, hogy fehérjében gazdag, de szénhidrátokban szegény ételeket esznek. Minden étkezést, ételféleséget úgy állítanak össze, hogy az energia 40 százaléka szénhidrátokból, 30 százaléka megfelelő zsírokból és 30 százaléka fehérjéből jöjjön össze. Természetesen Jennifer Anistonnak saját „Zóna-szakácsa–” is van.

Gwyneth Paltrow az egyik legdivatosabb étkezési mód, az organikus vagy biokonyha szerint táplálkozik. Gwyneth szigorú diétájában például egyáltalán nem kaphatnak helyet húsok, tojás, tejtermékek és koffeintartalmú italok. Csak természetes és növényi eredetű ételek szerepelnek az étrendben, mint például zabkása, tésztasaláta, répa- és korianderleves, valamint rizs kukoricával, újhagymával vagy algával. – Egyáltalán nem könnyű – mondta a színésznő –, de megéri! Sokkal jobban érzem magam cukor és tartósítószerek nélkül. Ezek az ételek valóban energiát adnak és élettel töltenek fel.

Julia Roberts a Perricone-diétára esküszik. Az étrend szinte csak halételekből és zöldségfélékből áll, így erre a diétára csak az vállalkozzon, aki szereti a halat. Sok fehérje, kevés egyszerű szénhidrát (cukor, édesség) az alapja – a fehérjeforrás elsősorban hal vagy más a tenger gyümölcsei közül. Az étrend kiötlője Nicholas Perricone amerikai bőrgyógyász, aki a követőinek, a nagyon kitartóknak örök fiatalságot ígér – és mintegy ráadásként még tiszta, szép bőrt!
Pataki Ági: Nagyon odafigyelek a vásárlásra és a főzésre, de alapvetően mindenevők vagyunk a családommal. Ritkán használunk sertéshúst, de egy kiváló bécsi szeletre azért nem mondok nemet. Szárnyas minden mennyiségben jöhet, tanyasi csirkét veszek, mert a háznál nevelt baromfinak finomabb az íze. Marhát és borjút is teszek néhanapján az asztalra, a halat viszont sajnos nem szeretem, ellenben a libamájért elcsábulok. Olívaolajjal főzök, és a salátákat különböző magvas olajokkal öntöm le. Köretként a barna rizs a legfinomabb, de krumpli bármikor az asztalra kerülhet. Az édesség már komoly rizikó, süteményeknél biomákot, diót és biogyümölcsöt használok.

Endrei Judit: Igyekszem egészségesen enni és etetni kis családomat. Az idénynek megfelelően mindig sok zöldség és gyümölcs kerül az asztalra, de tartósítószer nélkül és kevés cukorral még télire is rakok el gyümölcsöt. A lányaim rengeteg tejet és sajtot fogyasztanak, ha lehetne, én is az összes sajtot megenném. Ásványvizet iszunk, és kevés olajjal és fűszerrel, de ízletesen főzök, és sokszor sütök tepsiben. A sajtok mellett a másik gyengém a fekete csoki, amit, hogy meg ne találjam, jól eldugok! Egyébként az egészséges életmódhoz, nemcsak megfelelő étel, hanem a mozgás is hozzátartozik. Nincs is jobb egy kiadós sétánál a friss levegőn.

Elizabeth Hurley: Kisfia születése után rövid időn belül újra bombanő lett. Mi a titka? Hogyan csinálta? A szépítő műtéteken kívül, mint elárulta, az a legfontosabb, hogy nem eszik olyat, amiben sok a cukor. Kihagyja étrendjéből az édességeket, ezenkívül nem iszik tejet, kávét, sőt alkoholt sem. A színésznő exmodell még arra is figyel, hogy csak természetes ételeket fogyasszon, kizárólag olyan ételt eszik, amiben nincs se tartósítószer, se színezék.

 

 
PRAKTIKÁK
 
JÓ TUDNI
 
EGÉSZSÉGESEN
 
FÜSZEREKRŐL
 
GOMBA
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?