A KENYÉRFOGYASZTÁS VESZÉLYEI
A legújabb kutatások alapján...
1. A büntetés-végrehajtási intézetekben fogva tartott elitéltek több mint 98%-a kenyérfogyasztó.
2. A kenyérfogyasztó családokban felnövekedő gyermekek 50%-a a standardizált teszteket átlag alatti eredménnyel teljesíti.
3. A XVIII. században, amikor gyakorlatilag minden kenyér otthon, a háztartásban készült, az átlagéletkor nem érte el az 50 évet, a csecsemőhalandóság elfogadhatatlanul magas volt, sok nő belehalt a szülésbe, és a lakosságot olyan járványok tizedelték, mint a tífusz, a sárgaláz és az influenza.
4. Az erőszakos bűncselekmények több mint 90%-át kenyérfogyasztás után 24 órán belül követik el.
5. A kenyér alapanyaga a tésztának nevezett szubsztancia. Kísérletek során bebizonyosodott: ebből az anyagból néhány dekagramm elég, hogy egy egér megfulladjon tőle. Az átlagmagyar ennek sokszorosát fogyasztja el egy hónap alatt!
6. A primitív törzsi társadalmakban, ahol a kenyérfogyasztás ismeretlen, évszázadok óta feltűnően kevés rákos megbetegedést, Alzheimer-, Parkinson-kóros, csontritkulásos esetet jegyeztek fel.
7. A kenyér bizonyítottan addiktiv. Kísérleti alanyok, akiktől egy időre megvonták, és csak vízzel táplálták őket, alig 2 nap elteltével már kenyérért könyörögtek.
8. A kenyérfogyasztás sok esetben csak előkészitője a "keményebb" élelmiszerek, mint például a vaj, lekvár, méz fogyasztásának.
9. A kenyérről bebizonyosodott, hogy magába szívja a vizet. Mivel az emberi testet több mint 90%-ban víz alkotja, a huzamos kenyérfogyasztás beláthatatlan következményekkel járhat a szervezet molekuláris összetételében.
10. Az újszülöttek köhögnek a kenyértől.
11. A kenyeret 200 Celsius-fok körüli hőmérsékleten sütik. Ez a hőmérséklet nem egészen egy perc alatt elpusztít egy felnőtt embert.
12. A legtöbb kenyérfogyasztó képtelen megkülönböztetni a tudományos tényeket a statisztika álruhájába burkolt, értelmetlen locsogástól.
Az ijesztő adatok ismeretében a következő korlátozó intézkedések foganatosítását javasoljuk:
1. A fiatalkorúak kenyérvásárlásait be kell tiltani.
2. Azonnal felvilágosító kampányt kell indítani az összes médiában "Mondj nemet a veknire" jelszóval.
3. Minden kenyérféleséget 300%-os büntető adóval kell megterhelni a kenyér által okozott ártalmak költségeinek fedezésére.
4. A kenyérfogyasztás reklámozásának gátat kell szabni.
5. Az iskolák környékén kenyérmentes zónákat kell kialakítani.
AZ UBORKA ÖL!
Minden egyes uborka, amit megeszünk, közelebb visz halálunkhoz. Meglepő módon a "gondolkodó ember" eddig meg nem ébredt tudatara az "uborkaszezon" szó döbbenetes jelentőségének. Bár a kertész szakértők régen tudjak, hogy a Cucumis sativus indehiscens pepo tartalmu, a konzervipar tovább gyarapodik.
Az uborkát kapcsolatba lehet hozni az emberi test minden főbb betegségével. Az uborka fogyasztása háborúkhoz és kommunizmushoz vezet. Az uborka autóbalesetet okoz. Pozitív korreláció van a bűnözés terjedése és az uborkafélék családja e tagjának fogyasztása között. Nézzük konkrétan:
· Majdnem minden beteg ember evett uborkát. A hatás nyilvánvalóan kummulatív, azaz felhalmozódik a szervezetben.
· A rákban elhunyt emberek 99.9 százaléka fogyasztott korábban uborkát.
· A katonák 100 százaléka fogyasztott uborkát.
· A kommunista szimpatizánsok 96.85 százaléka fogyasztott uborkát.
· Az autóbaleseteket vagy repülőbaleseteket szenvedett emberek 99.7 százaléka fogyasztott a balesetet megelőző két héten belül uborkát.
· A fiatalkorú bűnözők 93.1 százaléka olyan családból származik, ahol rendseresen fogyasztottak uborkát.
Az uborkaevés hosszabb távon kialakuló hatásaira is léteznek bizonyítékok:
· Az 1859-ben születetteknél azok között, akik uborkát ettek, 100 százalékos volt a halálozási arány.
· Az 1869 és 1879 között született uborkaevők mindegyikének ráncos a bőre, fogaik kihullottak, a csontjaik könnyen törnek, a látásuk romlott – ha csak el nem haláloztak mar az uborka fogyasztása miatt.
· Egy híres orvos specialistákból álló kutatócsoport eredményei a legmeggyőzőbbek: azoknak a patkányoknak, amelyeket 30 napon keresztül napi 10 kilogramm uborka elfogyasztására kényszeríttetek, az alteste erősen megduzzadt, és elvesztettek minden étvágyukat.
A meggyőző bizonyítékok ellenére az uborkatermesztők és -feldolgozok tovább folytatják az emberek szamara karos tevékenységüket. Az Egyesült Államok termőföldjenek több, mint 120 négyzetkilométeren uborkát termelnek. Az egy főre eső uborkafogyasztás meghaladja az évi két kilogrammot.
Fogyasszunk inkább orchideaszirom-levest. Azok közül, akik rendszeresen orchideából főzött levest fogyasztanak, gyakorlatilag senkinek nincs annyi egészségügyi problémája, mint az uborkaevőknek |