Zacskóban készült vegetáriánus tál egy személyre
Hozzávalók: 1 db kisebb karalábé, 1 db kisebb sárgarépa, 1 db zöldpaprika,2-3 gomba, 6 dkg piros konzervbab, 4 dkg konzervkukorica, 3 dkg vaj, 1kávéskanál ételízesíthagyható), fél csomag petrezselyemzöld, 0,5 dl tejszín, 1 kávéskanál
paprikakrém, A darabolt nyers zöldségeket vajon előrölt szerecsendióval. Hozzáadjuk az ételízesítőt, a vágottzöldpetrezselymet, a leszpárolólevébelpároljuk. Az elkészült párolt zöldségeket tálra csúsztatjuk, és a mártássalkörbeöntjük. Tálalhatjuk tükörtojással is.ő: 45 perc
Egy adadg: 2010 kJ/ 480 kcal
Elkészítési id |