Római Bólé
Hozzávalók:
1 doboz ananászkonzerv,
10-10 citrom és lime szelet,
1 evőkanál cukorszirup,
10-10 cl. citrom és narancslé,
1 l ananászlé,
1 üveg fehér rum,
10 cl. őszibaracklikőr,
1 üveg pezsgő
A pezsgő kivételével a hozzávalókat a bólésedénybe öntjük, jól összekeverjük, lehütjük. Tálalás után a pezsgőt hozzáöntjük és megegyszer megkeverjük.
Konfetti Bólé
Hozzávalók:
1 liter limonádé,
7 dl szőlőlé,
1 kg vegyes gyümölcs,
1,5 liter fehér rum,
30 dkg mélyhűtött eper,
2 üveg száraz pezsgő
A limonádét, a szőlőlevet a gyümölcsökkel és a rummal együtt nagy üvegedénybe öntjük, és kb 2 órára hidegre állítjuk. Ezután a mélyhűtött epret is hozzáadjuk, megkeverjük, pezsgővel felöntjük, azonnal tálaljuk.
|