Egyik kedvencünk.Mennyiségeket nem tudok,amennyi éppen van.
Hasonlít a már megjelent csirkemell receptre de azért más.
Melegen,hidegen egyaránt fogyasztható.
Kivert hússzeletek,én karajt használok,de lehet s.comb,csirke -vagy pulykamell stb.
Gépsonka
Reszelt füstölt(legjobb a karaván)sajt
Reszelt trappista sajt
Kb 2-3 dl tejszín
Kiolajozott t
űzállóedénybe rétegezzük a húst,a gépsonkát, rá a kétféle sajtot,azután megint hús,sonka,sajt,
ésígytovább amíg az alkotórészek el nem fogynak, a tetejére sajt kerüljön. A végén ráöntjük a tejszínt, és készresütjük.
Ha kevesebb a tejszín akkor krémes állagú lesz, ha több, akkor szaftos.
Párolt rizs vagy vegyes köret dukál hozzá, másnap hidegen kenyérrel is finom.
|