HOZZÁVALÓK:
4 személyre
60 dkg sertésszív,
2 fej hagyma,
2 evőkanál paprika,
2 evőkanál paradicsompüré,
1 gerezd fokhagyma,
só, bors kömény.
ELKÉSZÍTÉS:
A sziveket alaposan megmossuk, az inakat, hártyákat eltávolítjuk, pörkölt nagyságú kockákra vágjuk. A megtisztított hagymát apróra vágjuk, a fokhagymát szétnyomkodjuk. Egy megfelelő AMC-edényt felmelegítünk, az előkészített szivet a hagymával barnára pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, a köményt, a paprikát, sózzuk, borsozzuk. Befedjük, és a legkisebb hőmérsékleten 50-60 percig pároljuk.
A tejfölt összekeverjük a paradicsompürével, beleöntjük és hagyjuk összeérni.
tálalás előtt ízesítjük.
|